Principala » Flyere

Pliante, flyere, buclete

Alege din lista de mai jos  tipul de flyer dorit, vezi prețul și plasează comanda Online!

Pliante 1/3 din A4
(100x210mm)

Pliante A4
(210x297mm)

Pliante A5
(150x210mm)

Pliante A6
(105x148mm)

Pliante A4
pliate în 2

Pliante A4
pliate în C

Pliante A4
pliate în Z

Pliante A3
pliate în 2

Pliante A3
pliate în C

Pliante A3
pliate în Z

Ce sunt pliantele sau flyerele?

Pliantele sunt materiale de marketing în formă de foi sau broșuri mici, care conțin informații concise și atrăgătoare despre un produs, serviciu, eveniment sau afacere. Acestea sunt tipărite pe hârtie sau card și pot fi distribuite în moduri variate, cum ar fi prin poștă, prin mână sau prin afișarea lor în locuri publice.

Care este scopul pliantelor?

Pliantele sunt concepute pentru a captiva atenția publicului țintă și a transmite mesaje cheie într-un mod vizual atractiv. Ele pot include imagini relevante, grafică colorată, texte concize și informații de contact. Scopul lor este de a informa, de a atrage interesul și de a încuraja acțiunea, cum ar fi achiziționarea unui produs sau participarea la un eveniment.

Pentru ce sunt utilizate pliantele, flyerele publicitare?

Pliantele sunt adesea utilizate în campaniile de promovare, în lansarea de produse noi, în publicitatea locală sau în comunicarea directă cu clienții. Ele oferă o modalitate economică și eficientă de a ajunge la un public mai larg și de a transmite mesajul tău într-un format tangibil și ușor de distribuit.

Tipar pliante, flyere, brosuri, buclete in Chisinau – comanda online! Livrare toata Moldova!

Tipografia PICTOGRAFIC vă propune un sortiment larg de modele de pliante pentru promovarea produselor sau afacerii tale.

Cele mai populare pliante si des utilizate sunt pliantele DL 1/3 din A4 (100x210mm), A5 – 1/2 din A4 (148×210 mm) din motiv ca sunt destul de productive si cu un cost mic de producere comparativ cu pliantele A4 (210×297 mm) sau A3 (297x420mm). Acestea din urma se utilizeaza daca aveti un sortiment mai mare de produse ce necesita a fi prezentate vizual ca un mic catalog si de obicei produsul contine si careva informatii despre produs.

Instructiuni de pregatire a fisierelor (designului / macheta):

  • Rezolutia minima pentru tipar calitativ 300 DPI – (JPEG, PNG)
  • Fisiere acceptate: PDF (vectorial, textul curbat)
  • Format imagine: CMYK – pentru o redare corecta a culorilor (Consultati ghidul cu privire la formatul de culoare)

Cum plasati comanda pe site:

  • Pentru a plasa comanda este necesar sa alegeti din lista modelul de pliant necesar dupa care se va deschide pagina produsului in drepta caruia veti vedea calculatorul cu optiunile posibile pentru modelul ales.
  • Selectati optiunile (cele cu bifa* sunt obligatorii) dupa care veti vedea pretul pentru comanda Dvs.
  • Adaugati fișierele. Deasemenea puteti plasa comanda iar machetele/fisierele le puteti trimite ulterior la e-mail: pictografic.srl@gmail.com cu indicarea numarului comenzii!
  • Adaugati in cos si puteti finaliza comanda accesind cosul de cumparaturi
  • Dupa ce ati plasat comanda veti primi automat un e-mail de confirmare cu comanda Dvs.
  • Ve-ti fi telefonat de managerul nostru pentru confirmare, detalii si veti primi un email cu aprobarea finala a machetei inainte de a fi tiparita.