Principala » Tipar format mare

Tipar format mare / Indoor si Outdoor

Ai nevoie de publicitate exterioara? Alege produsul din lista vezi pretul și plasează comanda Online! 

Bannere

Bannere Frontlit, Bannere MESH, Bannere Blockout

Peliculă adezivă (ORACAL)

Autocolante Standarde, Transparente, Perforate (OneWayVision)

Stickere pe contur

Autocolante pe peliculă adezivă cu decuparea formei sau conturului

Tablouri pânză (CANVAS)

Pânză naturală aplicată pe șasiu din lemn (Ordinare, Modulare)

Tipar Flaguri

Tipar pe material de flag standard și din atlas

Foto-tapete

Lățimea materialului  (rolei)

130 cm

Postere mari (hârtie foto)

Lățimea materialului  91,4cm / 126cm

Tipar UV format mare

Tipar direct pe panouri din PVC și Forex, Plexiglas, EtalBond

Panouri mari tipărite

Tipar pe peliculă aplicată pe Panouri din PVC, EtalBond

Plăcuțe personalizate

Plăcuțe cu logotip, plăcuțe de firmă, plăcuțe oficiu

Panouri informative

Panouri din PVC, EtalBond cu buzunare transparente

Tiparul in format mare – un impact impresionant

În era modernă a tehnologiei de imprimare, tiparul în format larg devine un instrument esențial pentru afaceri, publicitate și artă. Acest proces oferă posibilitatea de a da viață ideilor în dimensiuni spectaculoase, de la panouri publicitare uriașe la reproduceri artistice la scară magnifică. Să explorăm împreună detaliile și impactul impresionant al tiparului în format larg.

Definiția și Dimensiunile Formatului Larg:

Dimensiuni Generoase, Posibilități Neîngrădite: Tiparul în format larg, cunoscut și sub numele de wide-format printing, se referă la procesul de imprimare care permite producerea de materiale cu dimensiuni semnificative. Această tehnologie aduce cu sine posibilități creative extinse și oferă o gamă variată de aplicații.

Metode Avansate de Imprimare în Format Larg:

1. Imprimarea Inkjet: Tehnologia inkjet este adesea folosită în tiparul în format larg. Aceasta implică proiectarea picăturilor de cerneală direct pe suprafața materialului, permițând imprimarea detaliilor fine și a reproducerilor precise.

2. Imprimarea cu Latex: Imprimarea cu cerneală pe bază de latex oferă beneficii precum uscare rapidă, rezistență la apă și durabilitate. Este potrivită pentru o gamă variată de materiale, de la hârtie la materiale textile sau chiar vinil.

3. Imprimarea UV: Imprimarea UV utilizează lumina ultravioletă pentru a usca cerneala instantaneu. Acest proces permite imprimarea pe o gamă diversă de materiale, inclusiv cele rigide, precum lemn, metal sau plastic.

Impactul în Publicitate și Marketing:

Panouri Publicitare de Impact: Panourile publicitare sunt printre cele mai cunoscute exemple ale tiparului în format larg. De la autostrăzi la clădiri înalte, aceste panouri atrag atenția cu mesaje puternice și grafică de înaltă calitate.

Bannere și Reclame pentru Evenimente: Bannerele și materialele tipărite pentru evenimente beneficiază de dimensiunile generoase ale tiparului în format larg. Acestea oferă o vizibilitate maximă și contribuie la succesul campaniilor de marketing și la promovarea evenimentelor.

Implicarea în Artă și Design:

Reproducerea Artistică la Scară Mare: Artiștii și designerii folosesc tiparul în format larg pentru a crea reproduceri artistice la scară mare. Această tehnologie permite afișarea detaliilor fine ale operei originale, oferind o experiență vizuală impresionantă.

Expoziții și Proiecte Artistice Monumentale: Expozițiile de artă și proiectele artistice pot beneficia enorm de dimensiunile generoase oferite de tiparul în format larg. Clădiri sau pereți întregi pot deveni pânze pentru expresii creative deosebite.

Versatilitate și Aplicații Diverse:

1. Aplicații Indoor și Outdoor: Tiparul în format larg este versatil și se pretează atât pentru aplicații în interior, cum ar fi decorarea spațiilor comerciale, cât și pentru aplicații outdoor, unde rezistența la condiții meteo este crucială.

2. Personalizare Extinsă: Cu tehnologiile avansate de imprimare, tiparul în format larg permite personalizarea detaliată a fiecărui proiect. Culori vibrante, detalii fine și dimensiuni variate contribuie la crearea unor produse unice.

Concluzie: De la Concepție la Realitate, la O Scară Impresionantă

Tiparul în format larg depășește limitele convenționale ale imprimării, oferind o fereastră către o lume de posibilități creative. Cu tehnologii avansate și impact vizual impresionant, această formă de imprimare devine esențială în lumea publicității, artei și designului. De la concepție la realitate, tiparul în format larg este o forță puternică care aduce la viață ideile cu un impact impresionant.