Stickere personalizate

Alege din lista de mai jos tipul de sticker dorit, vezi prețul și plasează comanda online!
Deasemenea poți vedea și pagina cu autocolante personalizate 

Stickere din hârtie
formă personalizată

Stickere din hârtie
rotunde

Stickere din hârtie
pătrate

Stickere din hârtie
dreptunghiulare

Set de stickere din hârtie (A5, A4, A3)

Stickere din hârtie (A7, A6, A5, A4, A3, 1/3 din A4)

Stickere peliculă adezivă
(pentru exterior) decupate pe contur

Stickere peliculă adezivă
(pentru exterior) tăiate complet

Stickerele personalizate pot juca un rol important în strategiile de marketing ale unei companii. Ele oferă o modalitate vizuală atractivă și memorabilă de a promova brandul, produsele sau serviciile, atât în mediul online, cât și în mediul offline. Iată câteva moduri în care stickerele pot fi utilizate ca materiale de marketing:

  1. Branding și identitate vizuală: Stickerele personalizate pot fi create pentru a reprezenta logo-ul și culorile specifice ale companiei. Acestea pot fi apoi lipite pe ambalaje, pungi, cutii sau alte materiale de ambalare pentru a consolida identitatea vizuală a brandului. Aceasta contribuie la crearea unei experiențe consistente pentru clienți și la creșterea recunoașterii brandului.

  2. Promovarea produselor sau serviciilor: Stickerele personalizate pot fi folosite pentru a evidenția și a promova produsele sau serviciile unei companii. Acestea pot fi aplicate pe ambalajele produselor, pe panouri publicitare, pe afișe sau în alte locuri vizibile, atrăgând atenția potențialilor clienți. Cu un design atractiv și mesaje concise, stickerele pot fi un instrument eficient pentru a comunica beneficiile și caracteristicile produselor sau serviciilor.

  3. Evenimente și promoții: Stickerele personalizate pot fi utilizate pentru a spori vizibilitatea și participarea la evenimente speciale sau promoții. Ele pot fi distribuite participanților sau clienților potențiali, pentru a promova un eveniment, un lansament de produs sau o ofertă specială. Stickerele pot fi lipite pe obiecte personale, precum rucsaci, laptopuri sau telefoane mobile, pentru a asigura o expunere mai mare a mesajului de marketing.

  4. Marketing viral și social media: Stickerele personalizate pot fi un instrument excelent pentru a genera buzz și a crea marketing viral pe rețelele sociale. Oamenii adoră să lipească și să împărtășească stickere interesante, amuzante sau creative. Prin crearea unor stickere memorabile și ușor de recunoscut, companiile pot încuraja utilizatorii să le folosească și să le distribuie pe rețelele sociale, ajutând astfel la extinderea vizibilității brandului și la atragerea de noi clienți.

  5. Loialitatea clienților: Stickerele personalizate pot fi utilizate și ca un instrument de recompensă sau apreciere pentru clienți loiali. Acestea pot fi distribuite ca parte a programelor de fidelizare sau ca cadouri promoționale. Prin oferirea de stickere exclusiviste sau limitate, companiile pot crea un sentiment de apartenență și de valoare pentru clienții lor.

Stickerele personalizate pot fi o modalitate eficientă și creativă de a-ți promova brandul, de a atrage atenția clienților și de a comunica mesajele de marketing într-un mod memorabil.