Principala » Calendare Personalizate 2024

Calendare Personalizate 2024

Alegeti din lista  modelul de calendar dorit, selectati optiunile, vedeti pretul si plasati comanda. Atit de simplu!

Calendare trimestriale
(1 câmp de publicitate)

Calendare trimestriale
(3 câmpuri de publicitate)

Calendare trimestriale
ECONOM

Calendare de perete
A3 (13 foi)

Calendare de perete
A3 (7 foi)

Calendare de perete
A4 (13 foi)

Calendare de perete
A4 (7 foi)

Calendare de birou
cu 13 foi

Calendare de birou
cu 7 foi

Calendar de birou
PIRAMIDA

Calendare de perete
POSTER A3

Calendare de perete
POSTER A4

Calendare de buzunar
(100x70mm)

Tipografia PICTOGRAFIC vă propune o gamă variată de calendare pentru anul 2024. Calendarele sunt perfecte pentru cadouri la companii partenere deoarece publicitatea Dvs. va fi vizibila pe tot parcursul anului. Deasemenea calendarele personalizate sunt si un cadou placut pentru angajatii companiei in perioada sarbatorilor de iarna la petrecerile corporative. Calendarele sunt de mai multe tipuri si forme:

Calendarele trimestriale / triptice

Includ o varietate de calendare de perete, cu grile calendaristice trimestriale. Sunt adorate de contabili pentru ca sunt utile! Prin confortul și funcționalitatea lor, aceste calendare atrag o popularitate constantă, fiind adesea alese ca suport pentru publicitatea corporativă. Calendarele trimestriale sunt echipate cu cursor de indicare a datei si inelus metalic pentru a putea fi agatat pe perete.

Calendarele de perete

A3, A4 cu 13 file dintre care 1-a fila este coperta iar restul 12 file sunt destinate fiecarei luni aparte fiecare fila poate fi deasemenea contine si o imagine specifica fiecarei luni. 
   Aceste calendare mai sunt populare si ca cadou pentru persoanele dragi putind fi personalizate cu cite o imagine de familie pe fiecare luna.
Calendarele de perete A3, A4 cu 13 file sunt prinse cu spira metalica si contine un agatator agatator de perete.

Calendarele de birou / calendare de masa

Nu sunt doar un instrument util in afacerea de zi cu zi ci și un element decorativ al mesei de lucru.
Aflat la vedere în mod constant, acesta este un instrument de marketing foarte eficient care contribuie la recunoasterea brandului companiei Dvs.

Calendarele de birou au baza solida din carton mai gros pliat in forma de piramida si filele prinse cu spira metalica si sunt de citeva tipuri:
– de birou cu 7 file ( tipar pe ambele parti pe fiecare cite 2 luni si fila cu coperta calendarului)
-de birou cu 13 file (tipar fiecare luna pe fila separata deasemenea poate fi tiparita si partea verso cu imagine personalizata corespunzatoare lunii curente + coperta).

Calendare de birou „Casuta” sau „Piramida”

Sunt cele mai simple calendare fiind confectionate din carton gros de 350gr. pliat in forma de casuta. Ca structura 6 luni sunt pe o latura si 6 pe alta. Desigur poate fi personalizat cu sigla companie si informatiile de contact. Acestea sunt accesibile ca pret ceea ce le face foarte populare si de-asemenea sunt un intrument util de promovare a imaginei companiei.

La noi, puteți solicita confecționarea și imprimarea tuturor tipurilor de calendare, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Pot fi personalizate in functie de grila calendaristica, tipul de hartie utilizat, culoarea pentru spira metalica si ineluse de prindere, pot fi laminate (plastifiate) cu pelicula mata, lucioasa sau Soft Touch (efect moale la atingere).

Instructiuni de pregatire a fisierelor (designului calendarului):

  • Fisierul Dvs. trebuie sa contina margine de siguranta (safe area) de cel putin 5mm pentru a nu se taia din informatia importanta cum ar fi adresele si numerele de telefon sau a logotipului companiei. Puteti mari fundalul pentru a acoperi acesta zona de siguranta. (Consultati ghidul cu privire la marginea de siguranta)
  • Rezolutia minima pentru tipar calitativ 300 DPI
  • Fisiere acceptate: PDF, (TIFF si JPEG cu rezolutia de 300 DPI)
  • Format imagine: CMYK – pentru o redare corecta a culorilor (Consultati ghidul cu privire la formatul de culoare)

Cum plasati comanda pe site:

  • Pentru a plasa comanda este necesar sa alegeti din lista de calendare de mai sus modelul calendarului dorit dupa care se va deschide pagina produsului in drepta caruia veti vedea calculatorul cu optiunile posibile pentru calendarul dorit. 
  • Selectati optiunile (cele cu bifa* sunt obligatorii) dupa care veti vedea pretul pentru comanda Dvs.
  • Adaugati fisierele (sau linkul google drive, dropbox, wetransfer, etc. la fisiere in cazul calendarelor cu mai multe file). Deasemenea puteti plasa comanda iar machetele/fisierele le puteti trimite ulterior la e-mail: pictografic.srl@gmail.com cu indicarea numarului comenzii!
  • Adaugati in cos si puteti finaliza comanda accesind cosul de cumparaturi
  • Dupa ce ati plasat comanda veti primi automat un e-mail de confirmare cu comanda Dvs.
  • Ve-ti fi telefonat de managerul nostru pentru confirmare, detalii si veti primi un email cu aprobarea finala a machetei inainte de a fi tiparita.