Principala » Torbe eco

Torbe eco

Alegeti din lista modelul de torbe eco dorit, selectati opțiunile de personalizare, vedeti pretul si plasati comanda. Atit de simplu!

Torbe eco
COTTON 105gr.

de la 25 MDL

Torbe eco
COTTON-PLUS 180gr.

de la 40 MDL

Torbe eco
NATUR-COLOR 140gr.

de la 53 MDL

Torbe eco
COTTON-COLOR 105gr.

de la 35 MDL

Torbe eco
COTTON-BEIGE 120gr.

de la 50 MDL

Torbe eco
COTTON-SPARK 105gr.

de la 35 MDL

Torbe eco
MUNDO-COLOR 120gr.

de la 40 MDL

Torbe eco
COTTON-STYLE 120gr.

de la 55 MDL

Torbe eco
COTTON-DUO

de la 99 MDL

Torbe eco, pungi eco, torbe ecologice

  Descoperă torbele eco – soluția perfectă pentru cei ce își doresc să combine utilul cu plăcutul și să își exprime angajamentul față de mediu în mod practic! Fabricate din materiale reciclabile și sustenabile, aceste torbe eco sunt o alegere conștientă pentru oricine dorește să reducă amprenta de carbon și să contribuie la protejarea planetei. Cu un design modern și funcțional, torbele noastre eco sunt ideale pentru cumpărături, plimbări în oraș sau chiar pentru activitățile de zi cu zi. Dispunând de multiple compartimente și o capacitate generoasă, aceste torbe sunt perfecte pentru a-ți transporta lucrurile esențiale într-un mod organizat și responsabil. Alege să faci o schimbare pozitivă pentru mediu și pentru tine însuți, optând pentru torbele eco – o alegere inteligentă și sustenabilă pentru stilul tău de viață modern!

Instructiuni de pregatire a fisierelor (designului pentru torbe eco):

  • Fisierul Dvs. trebuie sa contina margine de siguranta (safe area) de cel putin 4mm pentru a nu se taia din informatia importanta cum ar fi adresele si numerele de telefon sau a logotipului companiei. Puteti mari fundalul pentru a acoperi acesta zona de siguranta. (Consultati ghidul cu privire la marginea de siguranta)
  • Rezolutia minima pentru tipar calitativ 300 DPI
  • Fisiere acceptate: PDF, (TIFF si JPEG cu rezolutia de 300 DPI)
  • Format imagine: CMYK – pentru o redare corecta a culorilor (Consultati ghidul cu privire la formatul de culoare)

Cum plasati comanda pe site:

  • Pentru a plasa comanda este necesar sa alegeti din lista modelul cartilor de vizita dorite dupa care se va deschide pagina produsului in drepta caruia veti vedea calculatorul cu optiunile posibile pentru modelul dorit. 
  • Selectati optiunile (cele cu bifa* sunt obligatorii) dupa care veti vedea pretul pentru comanda Dvs.
  • Adaugati fișierele. Deasemenea puteti plasa comanda iar machetele/fisierele le puteti trimite ulterior la e-mail: pictografic.srl@gmail.com cu indicarea numarului comenzii!
  • Adaugati in cos si puteti finaliza comanda accesind cosul de cumparaturi
  • Dupa ce ati plasat comanda veti primi automat un e-mail de confirmare cu comanda Dvs.
  • Ve-ti fi telefonat de managerul nostru pentru confirmare, detalii si veti primi un email cu aprobarea finala a machetei inainte de a fi tiparita.