fbpx

Derulează în jos ☟ selectează opțiunile,
vezi prețul şi plasează comanda

Torba eco – CAROLA

Selecteaza optiunile de mai si vezi pretul

1. ALEGETI CULOAREA RUCSACULUI*

2. ALEGETI CANTITATEA*

Vezi mai multe detalii despre produs

Torba din pâslă reciclată cu un design solid reprezintă opțiunea perfectă pentru a vă transporta lucrurile într-un mod practic și ecologic. Această geantă reprezintă o alegere durabilă și ecologică.

Designul solid oferă un aspect modern și atractiv pentru geantă, adăugând stil aspectului dumneavoastră, asigurându-vă în același timp că contribuiți la protejarea mediului. Mânerele ranforsate de 70 cm vă oferă confort și rezistență atunci când transportați geanta, permițându-vă să vă deplasați ținând-o confortabil pe umăr.

Pâsla reciclată utilizată la fabricarea sa este durabilă și rezistentă. În plus, dispune de suficient spațiu pentru transportarea bunurilor într-un mod organizat. Prin alegerea acestei genți din pâslă reciclată, contribuiți la reducerea impactului asupra mediului, deoarece la fabricarea acesteia s-a folosit material reciclat.

Reprezintă o modalitate de a vă arăta angajamentul față de sustenabilitate și pentru a promova un stil de viață atent la mediul înconjurător. Optați pentru o geantă care combină stilul, funcționalitatea și durabilitatea prin alegerea genții din pâslă reciclată. Transportați-vă lucrurile într-un mod ecologic și faceți diferența!

S-ar putea să vă placă si:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.