fbpx

Derulează în jos ☟ selectează opțiunile,
vezi prețul şi plasează comanda

Geanta make-up – YURI

Selecteaza optiunile de mai si vezi pretul

1. ALEGETI CULOAREA RUCSACULUI*

2. PERSONALIZARE RUCSAC*

3. ALEGETI CANTITATEA*
4. ALEGEȚI TERMENUL DE PRODUCEREIncarca fisier

Vezi mai multe detalii despre produs

Geanta multifuncțională pentru articole de toaletă din poliester reciclat RPET 300D cu un design solid reprezintă soluția perfectă pentru păstrarea obiectelor personale organizate și accesibile.

Fabricată din poliester reciclat RPET 300D, această geantă pentru articole de toaletă reprezintă o opțiune responsabilă care contribuie la reducerea deșeurilor și la îngrijirea mediului. Designul său solid adaugă o notă modernă și atractivă.

Interiorul genții de toaletă are trei compartimente spațioase, special concepute pentru depozitarea și organizarea obiectelor personale, cum ar fi cosmetice, perii, piepteni, creme și multe altele. Fiecare compartiment are dimensiunea perfectă pentru găzduirea în siguranță a articolelor dumneavoastră.

Indiferent dacă este folosită pentru călătorii, transport în geantă sau pentru a fi păstrată acasă, această geantă multifuncțională vă oferă aspectul practic și organizarea de care aveți nevoie. Alegeți o opțiune durabilă și funcțională cu geanta de toaletă multifuncțională din poliester reciclat RPET 300D cu un design solid.

S-ar putea să vă placă si:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.