fbpx

Derulează în jos ☟ selectează opțiunile,
vezi prețul şi plasează comanda

Geanta laptop – TARBEK

Selecteaza optiunile de mai si vezi pretul

1. Alegeti culoarea*

2. Personalizare geanta*

3. Alegeti cantitatea*
4. Alegeti termenul de producereIncarca fisier

Vezi mai multe detalii despre produs

Suportul de documente pentru laptop, căptușit din piele PU, reprezintă soluția perfectă pentru transportul laptopului și a documentelor în siguranță și convenabil. Cu un design elegant și funcțional, acest suport pentru documente este conceput pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră zilnice. Include două compartimente spațioase care vă permit să transportați laptopul și documentele separat, păstrându-le organizate și protejate.

Compartimentul căptușit pentru laptop oferă protecție suplimentară împotriva loviturilor și a zgârieturilor, garantând siguranța dispozitivului. Mânerele de transport vă permit să duceți în mână suportul pentru documente, în timp ce cureaua de umăr reglabilă vă oferă opțiunea de a-l purta pe umăr, oferindu-vă mai mult confort și libertate de mișcare. Fabricat din piele PU de înaltă calitate, acest suport pentru documente combină stilul și durabilitatea.

Finisajul său elegant, rezistent la uzură, asigură menținerea suportului în cea mai bună stare, chiar și în cazul utilizării frecvente. Fie că este vorba de afaceri, de studiu sau de călătorii de afaceri, acest suport căptușit pentru documente vă oferă protecția și funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a vă transporta dispozitivele și documentele importante în siguranță și cu stil.

S-ar putea să vă placă si:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.