fbpx

Derulează în jos ☟ selectează opțiunile,
vezi prețul şi plasează comanda

Flyere A5 (150x210mm)

Selecteaza optiunile de mai si vezi pretul

Alege grosimea hârtiei*
Alege coloristica*
Alege hârtia
Adaugă laminare*
Alegeți cantitatea*
Selectați termenul de producere*
Încarcă fișier (FAȚĂ)
Încarcă fișier (SPATE)

Vezi mai multe detalii despre produs

Flyerele sunt materiale de marketing în formă de foi sau broșuri mici, care conțin informații concise și atrăgătoare despre un produs, serviciu, eveniment sau afacere. Acestea sunt tipărite pe hârtie sau card și pot fi distribuite în moduri variate, cum ar fi prin poștă, prin mână sau prin afișarea lor în locuri publice.

Flyerele sunt concepute pentru a captiva atenția publicului țintă și a transmite mesaje cheie într-un mod vizual atractiv. Ele pot include imagini relevante, grafică colorată, texte concize și informații de contact. Scopul lor este de a informa, de a atrage interesul și de a încuraja acțiunea, cum ar fi achiziționarea unui produs sau participarea la un eveniment.

Flyerele sunt adesea utilizate în campaniile de promovare, în lansarea de produse noi, în publicitatea locală sau în comunicarea directă cu clienții. Ele oferă o modalitate economică și eficientă de a ajunge la un public mai larg și de a transmite mesajul tău într-un format tangibil și ușor de distribuit.

S-ar putea să vă placă si:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.